Bizde dahil oluruz inşallah
İzle hocam sonradan gelip 2-3 mesj yazana cıkacakArkadaşlar kimse alınganlık yapmasın kimse kusura bakmasın doğruları konuşunca zoruna giden insanlar görüyorum hoş değil bu. Onlarca defa yüzlerce defa hepimiz rollinge katıldık.. Bir gün olsun kazanan rollinge ya da kazanmak olan rollinge gidip katılım sağlamışlığım yoktur. Delikanlılık bunu gerektirir adam 4 maçlı rollingin 4.maçında gelip katılıp kazanmaya çalışıyor örneğin bu yakışı kalmaz. Burada ki mantığında hiçbir farkı yok. Zaten tek maç var dk 45 de gelip katılınca katılmış olmazsınız. Maç sayısı zaten tek bu kadar net. Tek maçada varsa zamanınız imkanınız gelip en başından itibaren burada yer alırsınız. Diğer insanların zamanını da hakkını da gasp etmeniz doğru değildir. Üç kuruş diyip geçmeyin buradan beklenti içinde olup zamanını ayıran insanlar var. Üç kuruşsa o zaman delikanlılığınızı sergileyip ilkyarısı bitmiş ve tek maçtan oluşan bir rollinge katılım sağlamazsın. Kumarda olsa 20 tl de olsa 1000 tl de olsa hak haktır. Hakka girmeyelim. Yapacaklarınızla değil yaptığınız efendiliklerle söz edilin. Eyvallah. Beni eleştiren yine olacaktır ama lütfen boş yorumlarımızı kendimize saklayalım. Burada bir sürü dostum var onlar benim için kıymetli .
Aman sen girme buraya, sahte sahte rollingler yapip kaçıyorsun, bari isimleri değiştirin de tanıyamayalim ???Ben sevdim bu forumu artik bende bu forumdayim![]()
Başlar başlamaz olanlara çıkmayıp da oley be geldi die son anda yazan yüzsüzlere çıktımı beynimden vurulmuşa dönüyorum ???mac basladıgından bu yana totem yapanlar bellı![]()
Ne diyosun senAman sen girme buraya, sahte sahte rollingler yapip kaçıyorsun, bari isimleri değiştirin de tanıyamayalim ???