Totem yapan 10 kişi bile yok mac bitti millet geldi
Şimdi bende yeni geldim mesela, sen bi kendi mesaj sayına bak, bide benim mesaj sayıma bak ?Başkan şu yeni gelen arkadaşların IP si bir kontrol edilse hani çift üyelik açıp gelen oluyor Gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama
niye bekliyon aga bekleyeceksen o halde 50 mesaj kuralı koymayın.. diğerlerine haksızlık oluyor.BENCE 15 DK DAHA BEKLİYELİM BAZI ARKADAŞLAR 90 DK BOYUNCA 50 MESAJA ULAŞIRIZ DEDİ KUPON İY'dan geldi![]()
totemciler, kupon tutmadan gelenler belli zaten kendilerini biliyorlar seriden bi dolansın forumu 50ye çıksınlarBENCE 15 DK DAHA BEKLİYELİM BAZI ARKADAŞLAR 90 DK BOYUNCA 50 MESAJA ULAŞIRIZ DEDİ KUPON İY'dan geldi![]()
totem yapanalra saygı duy yapbence cekılısı mesaj sayısı 10 olan bıle 50 mesajı gectıBENCE 15 DK DAHA BEKLİYELİM BAZI ARKADAŞLAR 90 DK BOYUNCA 50 MESAJA ULAŞIRIZ DEDİ KUPON İY'dan geldi![]()
senden benden daha cok totem yapıp sınıra takılan arkadaslar var reis öyle deme amaniye bekliyon aga bekleyeceksen o halde 50 mesaj kuralı koymayın.. diğerlerine haksızlık oluyor.
Kank sen kimdin ya hatirliyom seniTotem yapan 10 kişi bile yok mac bitti millet geldi
Yani he işte valla helal olsun, kimse şunu diyemiyorda, o yeni geldi, ben daha çok yazdım, öbürü daha çok bağırdı ........aahahahaha bend totem yaptım ama sans cıkar cıkmaz nasip
Kardeşim biz forumlarda neler gördük sen bilmessin Bir etkinlikte ben 10 tl kazanmıştım adamın biri hemen gamerr78 isimli sahte hesap açmış ve benden önce hemen papara yollayıp parayı çalmıştı neler var neler kardeşimcıft uyelık neden acılsınkı dostum amac ne 20 lıramı
hatırlatıcam 100 tl veriyodunya hani .dKank sen kimdin ya hatirliyom seni