Hani kupon gelsin gerisi mühim değildi ????Bonus çevirdim geceden beri bunu bekledim yazık geçen zamana yaktigin sigaraya o alt biten maçı nasıl ittirdik burda yazik
Hani kupon gelsin gerisi mühim değildi ????Bonus çevirdim geceden beri bunu bekledim yazık geçen zamana yaktigin sigaraya o alt biten maçı nasıl ittirdik burda yazik
Para istemek yaak diye uyarı alıyorsun hala para istiyorsun.Bonus cebirdim turkbetten onu çekmek için istedim ben çekip geri vericem diye isteyene nmaramida veririm en başından beri bana çıkarsa bolusucem dedim
Kardeş kimsenin kimseye güveni kalmanis kimse atmaz bosuna isteme bana çıksa atacaktikm da oda imkansız zatenBonus cebirdim turkbetten onu çekmek için istedim ben çekip geri vericem diye isteyene nmaramida veririm en başından beri bana çıkarsa bolusucem dedim
Oncelikupon gelsin gerisi hallolur dedimHani kupon gelsin gerisi mühim değildi ????
yok 14 41 e kadar olsun ağlamayın yaYEDEKLERİ NİYE ÇEKTİNİZ O ZAMAN
15.00 A KADAR DÖNMEZSE VERİN YEDEKLERE
Allah aşkına sen sabahtan beri ne konusuyon yayok 14 41 e kadar olsun ağlamayın ya
Ettim zaten sadece yedekler de çekilmiş ne zaman geçer yedeklere diyorum ?Ayıp valla yaptığınız kazananları tebrik edip geçin yakışıyor mu böyle laflar. O kadar emek verip etkinlik yapıyor adamlar ceplerinden. Biraz kendinize gelin.
Sana demedim jojoya diyorumEttim zaten sadece yedekler de çekilmiş ne zaman geçer yedeklere diyorum ?
okuman yazman yok mu? 15:00a kadar göndermezseler yedeklere geçsin diyor.Allah aşkına sen sabahtan beri ne konusuyon ya
O etkinliği ben maç başlamadan bursa bekledim sigara üstüne sigara maç 2-0 oldu dk40 da alt bitsin diye dualar ettim ya kazananlar ne yaptı? Birinin bile yorumu yok. Madem öyle twtrda bunlar RT de yapmamış dünkü gonderye ?Ayıp valla yaptığınız kazananları tebrik edip geçin yakışıyor mu böyle laflar. O kadar emek verip etkinlik yapıyor adamlar ceplerinden. Biraz kendinize gelin.
İki defa aynı kisilre cikinc insan sorguluyor???Ayıp valla yaptığınız kazananları tebrik edip geçin yakışıyor mu böyle laflar. O kadar emek verip etkinlik yapıyor adamlar ceplerinden. Biraz kendinize gelin.
Yani ?okuman yazman yok mu? 15:00a kadar göndermezseler yedeklere geçsin diyor.
15:30 a kadar yazmazlarsa geçer hocam biz zaten bunun takibini yapıyoruz için rahat olsunEttim zaten sadece yedekler de çekilmiş ne zaman geçer yedeklere diyorum ?
LAN YEDEKLER NEDEN ÇEKİLDİ O ZAMAN AKTİF OLMAYAN ADAM NEDEN PARA ALIYOR GİT ŞURADAN BOŞ YAPMAokuman yazman yok mu? 15:00a kadar göndermezseler yedeklere geçsin diyor.
Bide o kişiler gece ben hiç görmedin sen gordunmu?İki defa aynı kisilre cikinc insan sorguluyor???