banka havalesi vericem papara limit dolu 5bin oldu ile 3 günde
şimdi 6k çeksek çok kesinti olur banka çekim atm istiyeceğim
şimdi 6k çeksek çok kesinti olur banka çekim atm istiyeceğim
+1@Dan Bilzerian hocam 5 kişi değilde 10 kişiye 50 olsa öneri tabi ...
Maksat daha fazla kişi işini görmüş olsun???
çok riskli atm bu miktarlarda. bence bitcoin ile dene uzun sürer ama güvenilir hem takibini yapabilirsin.banka havalesi vericem papara limit dolu 5bin oldu ile 3 günde
şimdi 6k çeksek çok kesinti olur banka çekim atm istiyeceğim![]()
tamam öyle yapıcamÇekiliş yaparken ilk listeyi at istersen dostum .Eksikler olabilir
atm nin bir riski yok dostum bir yakının para gonderiyor miktar vb farketmezçok riskli atm bu miktarlarda. bence bitcoin ile dene uzun sürer ama güvenilir hem takibini yapabilirsin.
tamam öyle yapıcam
5 kişiye 100 dedik şimdi herkez 100 çıkma hayaliyle katıldı ama tekrar etkinlikler yapıcam ozaman baştan kararlaştırırzKarar arkadasa baglı
tebriklerdostum arkandan kötü bi şey söylemedim ama troll olduğunu düşündüm yüzüne karşı söylemek isterim am ayanılttın beni delikanlı adammışsın kazancın daim olsunbanka havalesi vericem papara limit dolu 5bin oldu ile 3 günde
şimdi 6k çeksek çok kesinti olur banka çekim atm istiyeceğim![]()
usta sen bunları dinleme bence 5 kişiye 100 iyidir en azından o 5 adam parayı yükseltebilir miktar düşerse herkes sürpriz oynar çoğu kaybeder tabi takdir senintamam öyle yapıcam
atmde sorun olmaz heralde yaçok riskli atm bu miktarlarda. bence bitcoin ile dene uzun sürer ama güvenilir hem takibini yapabilirsin.
usta sen bunları dinleme bence 5 kişiye 100 iyidir en azından o 5 adam parayı yükseltebilir miktar düşerse herkes sürpriz oynar çoğu kaybeder tabi takdir senin