sen yap katılalımbenmde az mesajım var![]()
istiyen katılabilir istiyen katılmaz konu kapanmıştır @ReGeTaSgüzel söylüyorsun benim 30 mesajım olabilir... ama su rollinge katılanların en az 10 tanesi beni bilir.. bu arkadas forma yeni üye olmuş ama diger formlarda twitterda tanıyanı var mı ya da tanınan üye adı ne ? var mı bilen
böyle insanlar magdur olmasın diye uğrasıyoruz.. bizim de deli gibi ihiyacımız var sonunda sevinirken üzülmek hoş değil.
kardesım soyle dusun. sen farklı bir şehire gidip hiç tanımadıgın insanlara 500tl dagıtır mısın ? yoksa daha once tanıstıgın bildigin ortamdaki insanlara mı dagıtırsın? sorun bu. adam uyelık acıp durduk yere neden para dagıtsın kımseyı tanımıyorkenMesaj sayisiyla rollingin ne alakasi var mesaji yok diye guvenilmez sonucumu cikiyo ortaya ? Kimisi yazmis 3 kimisi 1 on bin mesaji olsa nolcak adam yapacagi soylemis yapmasada kendi bilir bu kdr buyutmemek lazm
o kadar şey sallamışsınız ki 5 dk yok olduk mahkemem vardı kazandım 24 bin tl tazminat aldım 4000 tl kumara ayırdım ama sizin gibi insanlara iyilik yapalım yararlansın diye düşünürken söylenene bakkardesım soyle dusun. sen farklı bir şehire gidip hiç tanımadıgın insanlara 500tl dagıtır mısın ? yoksa daha once tanıstıgın bildigin ortamdaki insanlara mı dagıtırsın? sorun bu. adam uyelık acıp durduk yere neden para dagıtsın kımseyı tanımıyorkenbu işin sonunda kesin birşey var ben @ReGeTaS gibi düşünüyorum
katılan katılsın sadece fıkrımı soyledım
dostum nasıl katılabilirim yeniyim ben kusura bakma yardımcı olur musun?o kadar şey sallamışsınız ki 5 dk yok olduk mahkemem vardı kazandım 24 bin tl tazminat aldım 4000 tl kumara ayırdım ama sizin gibi insanlara iyilik yapalım yararlansın diye düşünürken söylenene bak
twitter sayfasından rt fav 5 etiket yapıp bu konuya linki bırakman yeterlidir kardeşimdostum nasıl katılabilirim yeniyim ben kusura bakma yardımcı olur musun?
Demek istedigini biliyorum benim anlatmaya calistigim yapar yada yapmaz cok buyutmemek lazim direk olayi mesaj syisina gore rollingi yapar yapmaz diyip sonuclandrmamak lazm yapmasa ne olurki raht olmak lazmkardesım soyle dusun. sen farklı bir şehire gidip hiç tanımadıgın insanlara 500tl dagıtır mısın ? yoksa daha once tanıstıgın bildigin ortamdaki insanlara mı dagıtırsın? sorun bu. adam uyelık acıp durduk yere neden para dagıtsın kımseyı tanımıyorkenbu işin sonunda kesin birşey var ben @ReGeTaS gibi düşünüyorum
katılan katılsın sadece fıkrımı soyledım
hangi sitede roling yapacaksan kasanın ekran fotosunu atsanaDemek istedigini biliyorum benim anlatmaya calistigim yapar yada yapmaz cok buyutmemek lazim direk olayi mesaj syisina gore rollingi yapar yapmaz diyip sonuclandrmamak lazm yapmasa ne olurki raht olmak lazm![]()
Ben biliyorum @Reflex e söylediğim site muhtemelenhangi sitede roling yapacaksan kasanın ekran fotosunu atsana![]()
Aga bak ben sizi uyarıyorum eğer belirtilen miktara ulaşılırsa siz zan altında kalacaksınız haberiniz olsunArkadaşlar isteyen katılsın karşılaşmaları takip etsin isteyen katılmasın. Biz burada kimsenin önünü kesmiyoruz herkes forum kuralları dahilinde etkinlik açabilir ve buna dahil olabilir. Bütün rollinlerde kazanım sonu yapılan kura ya da ödüllendirme kişinin vicdanına kalmış bir durum bunun öngörüsünde bizler bulunamayız. Bu sebeple arzu eden arkadaşlarımız takipte bulunabilir.
Bol şans ve bol kazançlar diliyorum